Zwangerschapsyoga Eindhoven Innerflow Yoga & Happy Birthing Day

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is afgestemd op de veranderingen in je lichaam. Deze lessen zijn erop gericht dat je veilig yoga kan beoefenen tijdens je zwangerschap. We doen alleen houdingen die goed zijn voor jou en je baby. Zo heb je alle voordelen van yoga en geeft het je ondersteuning tijdens je zwangerschap. In de lessen zitten houdingen om bekkenpijn, rugpijn, beenkrampen etc. te ontzien en kan je leren hoe hier beter mee om te gaan.

Wanneer Zwangerschapsyoga?

Als je weet dat je zwanger bent, beoefen dan geen yoga tot aan de 14e week van je zwangerschap. Na de 14e week van je zwangerschap kan je meedoen met zwangerschapsyoga.
Wil je na de 14e week van je zwangerschap toch nog proberen om mee te doen met een reguliere yogales? Bespreek dit dan eerst met mij zodat we samen kunnen kijken welke yoga flow kan en welke niet.

# Groei – Zachtheid – Liefde – Toewijding – Balans

# Groei – Zachtheid – Liefde – Toewijding – Balans

dinsdag 19:30 – 20:45
vrijdag 10:30 – 11:45

01:15 uur

Happy Birthing Day Zwangerschapsyoga Zwangerschapscursus Hypnobirthing Eindhoven

Zwangerschapsyoga & Jouw voorbereiding op de bevalling

Het boeken van de zwangerschapsyogalessen gaat via Happy Birthing Day. Naast de fijne yogalessen geef ik ook zwangerschapscursussen in Eindhoven. Met mijn uitgebreide aanbod kan je jezelf goed voorbereiden voor je bevalling. Ga naar de website van Happy Birthing Day voor meer informatie en het boeken van de lessen en cursussen. Klik hier: Happy Birthing Day.

Wil je een andere Flow?

Hatha Flow Yoga Eindhoven
Moon Flow Vinyasa Yoga Eindhoven
Yin Yoga Eindhoven Innerflow Yoga

Wil je een andere Flow?

Hatha Flow Yoga Eindhoven Moon Flow Vinyasa Yoga Eindhoven Yin Yoga Eindhoven Innerflow Yoga