Zwangerschapsyoga Eindhoven Innerflow Yoga & Happy Birthing Day

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is afgestemd op de veranderingen in je lichaam. Deze lessen zijn erop gericht dat je veilig yoga kan beoefenen tijdens je zwangerschap. We doen alleen houdingen die goed zijn voor jou en je baby. Zo heb je alle voordelen van yoga en geeft het je ondersteuning tijdens je zwangerschap. In de lessen zitten houdingen om bekkenpijn, rugpijn, beenkrampen etc. te ontzien en kan je leren hoe hier beter mee om te gaan. Ook leer je om het contact met je lichaam meer bewust te ervaren. Dat is goed tijdens de zwangerschap en belangrijk voor tijdens de bevalling. Deze fijne zwangerschapsyoga lessen geven een mindful en praktische voorbereiding op de bevalling.

Wanneer Zwangerschapsyoga?

Als je weet dat je zwanger bent, beoefen dan geen yoga tot aan de 14e week van je zwangerschap. Na de 14e week kan je meedoen met zwangerschapsyoga. Bij zwangerschapsyoga zijn alle houdingen zijn afgestemd voor het zwangere lichaam en de baby. Volg daarom tijdens je zwangerschap geen reguliere yogalessen maar zwangerschapsyoga. Dan geef je ’t beste aan jezelf en je kindje.

1 uur & 15 minuten

dinsdag 19:30 – 20:45
vrijdag 10:30 – 11:45

Happy Birthing Day Zwangerschapsyoga Zwangerschapscursus Hypnobirthing Eindhoven

Jouw voorbereiding op de bevalling

Het boeken van de zwangerschapsyogalessen gaat via Happy Birthing Day. Naast de fijne yogalessen geef ik ook zwangerschapscursussen in Eindhoven. Met mijn uitgebreide aanbod kan je jezelf goed voorbereiden op de bevalling. Ga naar de website van Happy Birthing Day voor meer informatie en het boeken van de lessen en cursussen: Happy Birthing Day.

Klik hier & Boek jouw zwangerschapsyoga les

Meer Yogastijlen :

Hatha Flow Yoga Eindhoven
Gentle Flow Vinyasa Yoga Eindhoven
Yin Yoga Eindhoven Innerflow Yoga