Vinyasa Flow Yoga Eindhoven

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is dynamisch en actief. In deze yogalessen ga je met een flow door vele yogahoudingen. De lessen worden afgestemd op de seizoenen. Zo geeft het een fijne variatie in jouw yoga beoefening. En daarbij geven deze yogalessen je uitdaging en balans, passend bij het moment. Ook laat de Vinyasa Flow je innerlijk vuurtje weer branden. In yoga wordt het innerlijk vuur gezien als de stuwende kracht achter het behalen van je plannen en idee├źn. De focus bij deze yogalessen is meer uitwaarts en bij het lichaam.

Wanneer Vinyasa Flow?

Deze yogalessen zijn fijn als je van uitdaging en actief sporten houdt. Het laat je energie volop door je lichaam stromen. Het geeft goede stretches voor je lichaam en je bouwt kracht en vitaliteit op. Deze fijne vinyasa yogalessen helpen ook om je innerlijk vuur aan te wakkeren. Zodat je meer bij jezelf blijft en in je eigen kracht kan staan. Ook zijn deze lessen fijn als je last hebt van vermoeidheid door te weinig beweging of uitdaging. Deze yoga flow geeft je meer balans, veerkracht, daadkracht en focus.

1 uur & 10 minuten

woensdag 16:30 – 17:40
start vanaf september

Vinyasa Flow Impressie

Vinyasa Yoga Eindhoven yogahouding

Meer uitdaging

Stapsgewijs leer je uitdagende yogahoudingen

Vinyasa Yoga Eindhoven

Verwarmend

Aandacht ligt bij het fysieke

Prana Vinyasa Yoga Eindhoven

Prana Vinyasa Flow by Shiva

Deze yogalessen komen uit de Prana Vinyasa Flow ontwikkeld door Shiva Rea. Op het ritme van de ademhaling beweeg je door vele yogahoudingen. De yogahoudingen sluiten op elkaar aan en gaan vloeiend in elkaar over. Deze vinyasa yogalessen zijn gebalanceerd, opbouwend en geschikt voor ieders niveau.

Klik hier & Boek jouw Vinyasa yogales

Meer Yogastijlen :

Hatha Flow Yoga Eindhoven
Gentle Flow Vinyasa Yoga Eindhoven
Yin Yoga Eindhoven Innerflow Yoga