Vinyasa Flow Yoga Eindhoven

Vinyasa Yoga Flow

De Vinyasa Flow lessen zijn dynamisch en actief. In deze yogalessen ga je met een flow door vele yogahoudingen. De lessen worden afgestemd op de seizoenen. Zo geeft het je een fijne uitdaging en balans, passend bij het moment. Deze Vinyasa Flow lessen voeden en balanceren het innerlijk vuur. Dit is de stuwende kracht achter het realiseren van je idee├źn. De focus is meer uitwaarts en ligt op het fysieke.

Wanneer Vinyasa Flow?

Deze lessen zijn fijn als je van actief bewegen houdt. Het laat je energie volop stromen, het brengt goede stretches voor je lichaam en je bouwt kracht op. Deze fijne vinyasa lessen helpen ook om je innerlijk vuur aan te wakkeren. Zodat je meer bij jezelf kan blijven. Ook zijn deze lessen fijn als je last hebt van vermoeidheid door te weinig beweging. Deze yoga flow brengt balans in het mannelijke aspect.

# Actief – Uitwaarts – Verwarmend – Innerlijk Vuur

# Actief – Uitwaarts – Verwarmend – Innerlijk Vuur

woensdag 09:00 – 10:15
donderdag 17:30 – 18:45

01:15 uur

Prana Vinyasa Yoga Eindhoven

Prana Vinyasa Flow by Shiva Rea

Prana Vinyasa Flow
by Shiva Rea

Deze yogalessen komen uit de Prana Vinyasa Flow ontwikkeld door Shiva Rea. Op het ritme van de ademhaling beweeg je door vele yogahoudingen. De yogahoudingen sluiten op elkaar aan en gaan vloeiend in elkaar over. De lessen zijn gebalanceerd, opbouwend en geschikt voor ieders niveau.

Wil je een andere Flow?

Hatha Flow Yoga Eindhoven
Moon Flow Vinyasa Yoga Eindhoven
Yin Yoga Eindhoven Innerflow Yoga

Wil je een andere Flow?

Hatha Flow Yoga Eindhoven Moon Flow Vinyasa Yoga Eindhoven Yin Yoga Eindhoven Innerflow Yoga