Hatha Flow Yoga Eindhoven

Hatha Yoga

In de Hatha yogalessen bewegen we met een flow door de klassieke yogahoudingen. Het begin van de yogales is actief met zonnegroeten of maangroeten. Aan het einde van de les is er ruimte voor jouw innerlijke stilte en meditatie. In deze lessen ga je ervaren waar het in een yogahouding omdraait. Iedere yogahouding heeft zijn eigen focuspunten en uitwerking voor je lichaam. Hatha yoga is de basis waaruit de andere yogastijlen zijn ontstaan. Zo is de naam Hatha is samengesteld uit Ha wat zon betekent en Tha de maan. Deze yoga flow geeft je een perfecte balans tussen het actieve en het kalme. Ook besteden we aandacht aan de yoga ademhalingstechnieken. Samengevat geeft de Hatha Flow een complete en gebalanceerde yogales aan jou.

Wanneer Hatha Flow?

De Hatha Flow is een prettige yogales waar alles inzit. De yogahoudingen geven je rust voor reflectie en nodigen je uit om lichamelijk en mentaal kracht te ontwikkelen. Ook brengen de oefeningen je in contact met je ademhaling. Deze les is perfect als je wilt verdiepen in de uitvoering van de yogahoudingen en de effecten. Of wanneer je meer bewustwording wilt ervaren en makkelijker in meditatie wilt komen. Of anders gezegd wanneer je simpelweg houdt van een goed gebalanceerde actieve en ontspannen yogales.

1 uur & 15 minuten

donderdag 20:00 – 21:15

Hatha Flow Impressie

Hatha Yoga Eindhoven yogahouding

Statische houdingen

Houdingen duren enkele ademhalingen

Yin Yoga Eindhoven ruimte

Mooie ruimte

Een mooie ruimte met een fijne sfeer

Yin Yoga Eindhoven ruimte

Meditatie

Aandacht voor meditatie & ademhaling

Yin Yoga Eindhoven yogahouding

Statische houdingen

Met elementen van kracht

De Hatha Flow yogalessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Doordat je de yogahoudingen wat langer uitvoert is er tijd voor beginners om de yogahoudingen rustig te leren kennen. De gevorderde yogi’s zullen de les als meer krachtig ervaren doordat je de houding direct actiever uitvoert. De docente geeft tijdens de yogales aanwijzingen die rekening houden jouw mogelijkheden.

Klik hier & Boek jouw hatha yogales

Meer yoga flows :

Gentle Flow Yoga Eindhoven
Vinyasa Flow Yoga Eindhoven
Yin Yoga Eindhoven Innerflow Yoga