Gentle Flow Yoga Eindhoven mix van Hatha Vinyasa en Yin yoga

Gentle Flow Yoga

In de Gentle Flow yogalessen ontvang je een fijne mix van verschillende yogastijlen. Op een aangenaam tempo vloeien de yogahoudingen in elkaar over. Dat maakt dat je deze les makkelijk kan volgen. Af en toe kunnen de houdingen ook uitdagend zijn. Mede door het fijne ritme van de les blijf je toch dicht bij jezelf. Ook is er ruimte voor meer diepere stretches. Waardoor je de yogahoudingen en je lichaam beter kan leren kennen. De Gentle Flow yogalessen worden afgestemd op het ritme van de maan. Deze lessen zijn zacht, speels, creatief en soms een beetje uitdagend. Zo ontvang je een fijne variatie in jou yoga beoefening. En daarnaast geven deze yogalessen je veel balans en innerlijke rust.

Wanneer Gentle Flow?

Gentle Flow Yoga is ideaal als je van een zacht dynamische yogales houdt met veel variatie. Maar ook wanneer je dicht bij jezelf wilt blijven terwijl je beweegt tussen de verschillende yogahoudingen. Deze yoga flow brengt meer harmonie, balans, zachtheid en innerlijke rust.

1 uur & 15 minuten

maandag 19:00 – 20:15

Gentle Flow Impressie

Gentle Flow Yoga Eindhoven Yogahouding

Gentle Flow

Alle houdingen gaan vloeibaar in elkaar over met ruimte voor diepe stretches

Gentle Flow Yoga Eindhoven maanstanden

Maanstanden

De yogalessen worden afgestemd op de maanfases

Prana Vinyasa Yoga Eindhoven Easy Flow Vinyasa Yoga

Prana Vinyasa by Shiva

Naast Yin yoga en Hatha yoga, vind je in deze lessen ook de Lunar Namaskars van Shiva Rea. De yogahoudingen sluiten prettig op elkaar aan en gaan vloeiend in elkaar over. Ook zijn deze yogalessen zijn gebalanceerd, opbouwend en geschikt voor ieders niveau.

Klik hier & Boek jouw Gentle Flow yogales

Meer Yogastijlen :

Hatha Flow Yoga Eindhoven
Vinyasa Flow Yoga Eindhoven
Yin Yoga Eindhoven Innerflow Yoga