Yoga Eindhoven Yogastudio Yin Hatha Vinyasa Yoga

Innerflow Yoga is ontstaan uit mijn zoektocht naar meer Creativiteit, Lichtheid en Vrijheid.

#CREATIVITEIT: Mijn eerste grote liefde is kunst. Al van jongs af aan pakte ik de penselen op en begon zelf met schilderen. Met wat omzwervingen ben ik uiteindelijk op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam beland. Daar ben ik afgestudeerd als beeldend kunstenares. #LICHTHEID: Mijn tweede grote liefde is yoga en de tools voor het leven die ik hier uithaal. Het maakt mij meer gecentreerd en sterker. Niet alleen fysiek sterker door de workout maar ook mentaal sterker. Yoga leert je over kracht, en de kracht van het loslaten. Waardoor je heel flexibel om allerlei obstakels heen kan bewegen. #VRIJHEID: Van nature ben ik erg vrij van mind. Door de kunst en yoga heb ik dat gelukkig kunnen behouden. Verder probeer ik me zo goed mogelijk te onthechten zoals een echte yogini zou moeten doen. (En kijk ik gaande weg of dat wel of niet lukt .. ;). Ik kies er bewust voor om mijn hart te volgen en mijn dromen te realiseren. Ik hoop dat jij dat ook doet. Ik wens dat mijn lessen je zullen ondersteunen in dat wat jou gelukkig maakt. En je sterker maken om je te helpen loslaten dat wat jouw hart niet dient. Ik hoop zo dat je in je eigen flow kan blijven of jouw flow in jouw leven kan herpakken.

Met toewijding & liefde
Elke

Yoga Eindhoven

Mijn Yogadocenten

Ik ben dankbaar voor deze prachtige vrouwen die mij zoveel over yoga hebben geleerd en mij inspireren. Met veel passie leven en delen ze hun yogakennis.

Pure Energy Yin Yoga
Esther Scheen

Pure Energy Yin Yoga
– pureenergyyoga.nl –

Nele Prana Vinyasa Belgie
Nele van Poucke

Prana Vinyasa België
– pranavinyasa.be –

Shiva Rea Prana Vinyasa Flow
Shiva Rea

Prana Vinyasa Flow
– shivarea.com –

Yoga Eindhoven

Mijn Yoga Opleidingen

Yoga Eindhoven

Volg mij op Instagram

Vandaag om 18:54 piekt de volle maan in Leeuw ♌. Daarom deel ik één van mijn favoriete Namaskars: Chandra Namaskar (the classical one). #Love to flow with the Lunar Vibes ✨🌕✨
Super lief al die mooie geboortekaartjes in de post 💌 maakt de dag nog wat vrolijker 🌞
Blij met de nieuwe groene aanwinsten in de studio 💚 . Dankjewel Wilfred voor je groene adviezen 😊 Syngonium Celu Blue, Sansevieria Moonshine en de Polyscias. #green is my favorite color 🌿🍀
#SELFCARE SUNDAY In diepe ontspanning tijdens de Yin Yoga XL & Yoga Nidra workshop. Een heerlijke ochtend met een fijne groep ✨💛✨
Ik geniet enorm van het lesgeven en hoe fijn is het dan om zo veel verschillende leuke mensen te mogen ontmoeten en ontvangen. Ik kijk met een warm hart terug op 2023. En heel veel zin om dat komend jaar weer allemaal te gaan doen, met nog meer flow, groei, ontspanning, bijzondere mensen en nog meer bijzondere momenten. Maar nu is het eerst tijd om te genieten van de knusheid van de feestdagen. En dan gaan we er in januari weer een yogafeestje van maken 🤍.
Vannacht is de langste nacht van het jaar ✨🌃🌙 Morgenochtend om 04:27 in vindt de Winterwende plaats. Vanaf dan neemt het daglicht geleidelijk aan weer toe. De nacht, een diepe ontspanning, rust en slaap zijn ook een belangrijk onderdeel van onszelf. Om een fijne optimale energie stroom te ervaren kan je zowel je eigen yin kant als je eigen yang kant omarmen. En genieten van de mooie ervaringen die beide brengen.

Wil je meer leren hoe je een diepe ontspanning meer bewust kan ervaren? Dan is yoga nidra misschien wel iets voor jou.

Afbeelding: Big Panda and Tiny Dragon - James Norbury. Een van mijn favoriete boeken in de categorie: #Mindful & Sweet