Yoga Eindhoven Yogastudio Yin Hatha Vinyasa Yoga

Innerflow Yoga is ontstaan uit mijn zoektocht naar meer Creativiteit, Lichtheid en Vrijheid.

#CREATIVITEIT: Mijn eerste grote liefde is kunst. Al van jongs af aan pakte ik de penselen op en begon zelf met schilderen. Met wat omzwervingen ben ik uiteindelijk op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam beland. Daar ben ik afgestudeerd als beeldend kunstenares. #LICHTHEID: Mijn tweede grote liefde is yoga en de tools voor het leven die ik hier uithaal. Het maakt mij meer gecentreerd en sterker. Niet alleen fysiek sterker door de workout maar ook mentaal sterker. Yoga leert je over kracht, en de kracht van het loslaten. Waardoor je heel flexibel om allerlei obstakels heen kan bewegen. #VRIJHEID: Van nature ben ik erg vrij van mind. Door de kunst en yoga heb ik dat gelukkig kunnen behouden. Verder probeer ik me zo goed mogelijk te onthechten zoals een echte yogini zou moeten doen. (En kijk ik gaande weg of dat wel of niet lukt .. ;). Ik kies er bewust voor om mijn hart te volgen en mijn dromen te realiseren. Ik hoop dat jij dat ook doet. Ik wens dat mijn lessen je zullen ondersteunen in dat wat jou gelukkig maakt. En je sterker maken om je te helpen loslaten dat wat jouw hart niet dient. Ik hoop zo dat je in je eigen flow kan blijven of jouw flow in jouw leven kan herpakken.

Met toewijding & liefde
Elke

Yoga Eindhoven

Mijn Yogadocenten

Ik ben dankbaar voor deze prachtige vrouwen die mij zoveel over yoga hebben geleerd en mij inspireren. Met veel passie leven en delen ze hun yogakennis.

Pure Energy Yin Yoga
Esther Scheen

Pure Energy Yin Yoga
– pureenergyyoga.nl –

Nele Prana Vinyasa Belgie
Nele van Poucke

Prana Vinyasa België
– pranavinyasa.be –

Shiva Rea Prana Vinyasa Flow
Shiva Rea

Prana Vinyasa Flow
– shivarea.com –

Yoga Eindhoven

Gecertificeerd Yogadocent

Yoga Alliance Gecertificeerd Yogadocent
Vereniging Yogadocenten Nederland Keurmerk Eindhoven

Als professioneel yogadocente is Elke erkend door Yoga Alliance en Vereniging Yogadocenten Nederland.

Yoga Eindhoven

Mijn Yoga Opleidingen

Yoga Eindhoven

Volg mij op Instagram

Een leuke actie!! Van 8 juli tot en met 16 augustus 2024 mag je een vriend, vriendin, familielid gratis meenemen naar je yogales.

Hoe werkt het?

1 De persoon die je mee wilt nemen meld zich aan via Momo Yoga.

2 Stuur mij een whatsapp bericht met de naam van deze persoon.

3 Ik plaats de actie met 2 yogalessen in zijn / haar account waarmee hij / zij kan boeken.

4 Kom samen naar de yogales.

(Deze actie is voor deelnemers met een geldig abonnement of strippenkaart).

Aanmelden via Momo Yoga:

https://www.momoyoga.com/innerflowyoga/teacher-profile (link in de bio)
Morgen om 19:00 een geef ik een heerlijke XL Gentle Flow Yoga Workshop ter ere van de Lente 💚✨🌿🌼☀️. Dit is een fijne toegankelijke les met zachte vinyasa, klassieke hatha en ontspannen yin yoga. Aan het einde geef ik een geleide meditatie om je ontspanning nog verder te verdiepen. Geef jouw lente een top start en Wake Up Your Flow. Tot morgen 🤍✨🪷
Yoga Xl Workshop

Wake up the flow

Lente Equinox

Vrijdag 22 maart 2024 van 19:00 - 21:15

Op 20 maart zijn de dag en nacht even lang. Dit markeert het begin van de lente. De nieuwe energie ontwaakt uit de stilte van de winter. Deze energie van de natuur die weer uitwaarts stroomt. En er klaar voor is om al het nieuwe in gang te zetten en te gaan creëren. Deze fijne workshop omvat een mix van yogastijlen afgestemd op de lente. Dit is het moment om je lichaam en mind te ontwaken en jezelf een boost te geven zodat je optimaal kan genieten van jouw flow deze lente. 

Als cadeautje ontvang je twee maanden toegang tot de lente meditatie voor thuis.

Reserveren via: https://www.momoyoga.com/innerflowyoga/teacher-profile

(Link staat bovenaan bij Innerflow account informatie.)
Vandaag om 18:54 piekt de volle maan in Leeuw ♌. Daarom deel ik één van mijn favoriete Namaskars: Chandra Namaskar (the classical one). #Love to flow with the Lunar Vibes ✨🌕✨
Super lief al die mooie geboortekaartjes in de post 💌 maakt de dag nog wat vrolijker 🌞
Blij met de nieuwe groene aanwinsten in de studio 💚 . Dankjewel Wilfred voor je groene adviezen 😊 Syngonium Celu Blue, Sansevieria Moonshine en de Polyscias. #green is my favorite color 🌿🍀
#SELFCARE SUNDAY In diepe ontspanning tijdens de Yin Yoga XL & Yoga Nidra workshop. Een heerlijke ochtend met een fijne groep ✨💛✨
Ik geniet enorm van het lesgeven en hoe fijn is het dan om zo veel verschillende leuke mensen te mogen ontmoeten en ontvangen. Ik kijk met een warm hart terug op 2023. En heel veel zin om dat komend jaar weer allemaal te gaan doen, met nog meer flow, groei, ontspanning, bijzondere mensen en nog meer bijzondere momenten. Maar nu is het eerst tijd om te genieten van de knusheid van de feestdagen. En dan gaan we er in januari weer een yogafeestje van maken 🤍.