Yoga Eindhoven Erkend Docente

Innerflow Yoga is ontstaan uit mijn zoektocht naar meer creativiteit, lichtheid en vrijheid.

#CREATIVITEIT: Mijn eerste grote liefde is kunst. Al van jongs af aan pakte ik de penselen op en begon zelf met schilderen. Met wat omzwervingen ben ik uiteindelijk op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam beland. Daar ben ik afgestudeerd als beeldend kunstenares. #LICHTHEID: Mijn tweede grote liefde is yoga en de tools voor het leven die ik hier uithaal. Het maakt mij meer gecentreerd en sterker. Niet alleen fysiek sterker door de workout maar ook mentaal sterker. Yoga leert je over kracht, en de kracht van het loslaten. Waardoor je heel flexibel om allerlei obstakels heen kan bewegen. #VRIJHEID: Van nature ben ik erg vrij van mind. Door de kunst en yoga heb ik dat gelukkig kunnen behouden. Verder probeer ik me zo goed mogelijk te onthechten zoals een echte yogini zou moeten doen. (En kijk ik gaande weg of dat wel of niet lukt .. ;). Ik kies er bewust voor om mijn hart te volgen en mijn dromen te realiseren. Ik hoop dat jij dat ook doet. Ik wens dat mijn lessen je zullen ondersteunen in dat wat jou gelukkig maakt. En je sterker maken om je te helpen loslaten dat wat jouw hart niet dient. Ik hoop zo dat je in je eigen flow kan blijven of jouw flow in jouw leven kan herpakken.

Met toewijding & liefde
Elke

My Yoga Teachers

Ik ben dankbaar voor deze prachtige vrouwen die mij zoveel over yoga hebben geleerd en mij inspireren. Met veel passie leven en delen ze hun yogakennis.

Pure Energy Yin Yoga
Esther Scheen

Pure Energy Yin Yoga
– pureenergyyoga.nl –

Nele Prana Vinyasa Belgie
Nele van Poucke

Prana Vinyasa Belgiƫ
– pranavinyasa.be –

Shiva Rea Prana Vinyasa Flow
Shiva Rea

Prana Vinyasa Flow
– shivarea.com –

My Yoga Studies